In balans na de bevalling

Eindelijk is je kleintje er! Na lang wachten kan je je kindje zien, vasthouden en knuffelen! Maar zoals er tijdens je zwangerschap veel veranderde in je lichaam, verandert er na je bevalling ook veel. Lichamelijk en geestelijk voel je je anders dan voor- en tijdens je zwangerschap. Veel vrouwen moeten opnieuw zoeken naar balans.
Helaas kan een vrouw na een bevalling ook last hebben van ongewenst urineverlies. Door het trainen van de bekkenbodemspieren kan dit verminderen of zelfs verdwijnen. 

In de cursus 'In balans na je bevalling' werk je in 8 keer aan het opnieuw ontdekken en hervinden van jezelf. Naast een welverdiend moment voor jezelf in de week wordt er rustig gewerkt aan het opbouwen en hervinden van de kracht in je eigen lichaam. Het is van belang om niet te veel van je lichaam te vragen. Ontspanning en luisteren naar je lichaam zullen dan ook steeds terugkerende onderdelen zijn in de lessen. Deze cursus kan gevolgd worden vanaf 6 weken na de bevalling. Maar kan uiteraard ook 6 maanden (of langer) na de bevalling nog fijn zijn!

Lestijden:
In overleg: Maandagochtend, donderdag, zaterdag
Inschrijven via info@dekleineboeddha.nl