Kinder- en peuteryoga             

Plezier staat voorop bij Kinderyoga! Maar door Kinderyoga verkennen en erkennen kinderen ook spelenderwijs hun eigen grenzen evenals de grenzen van anderen. Ze leren zich te concentreren en hoe ze het beste om kunnen gaan met spanning en ontspanning. Ook leren de kinderen te bewegen in een ruimte en zelfcontrole te ontwikkelen. Kinderyoga wordt op een speelse en creatieve manier gegeven. Naast yogahoudingen en ontspanningsoefeningen zal gebruik gemaakt worden van verhalen, visualisaties, tekeningen maken etcetera. Kinderyoga wordt bij De Kleine Boeddha individueel of in groepjes van maximaal 3 kinderen/ 4 peuters gegeven. Hierdoor is er voldoende aandacht en rust voor uw kind.

Wanneer er geen plek is in een huidige groep of er po het moemtn van aanmelden geen lesgroep is wordt er in overleg naar een passende lestijd gezocht. Meestal zijn de lessen om de week (iig voor peuters). Een nieuwe les kan opgestart worden als er ten minste 2 kinderen/ peuters deelnemen.

 

Yoga op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen 

De Kleine Boeddha biedt in de omgeving van Beuningen (Gld) ook yoga aan op uw kinderdagverblijf, uw peuterspeelzaal of uw school. Neem gerust contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.