Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage zorgt voor een diepe ontspanning. Het is een moment voor jezelf waarin je lichamelijk en geestelijk tot rust kan komen, in een periode waarin er veel dingen in korte tijd veranderen.

Naast dat het een verwenmoment is, brengt een zwangerschapsmassage verlichting bij verschillende klachten. Het helpt om vocht af te drijven en helpt het je spieren te ontspannen. Een zwangerschapsmassage kan echt een moment zijn om jezelf weer op te laden.

De massage van de rug, de nek en de armen nemen een belangrijke plek in bij de ontspanningsmassage. Maar het is zeker ook mogelijk om benen, voeten en/of buik te laten masseren. Dit is afhankelijk van je wensen en de duur van de massage.

De massage kan zittend, in zijlig maar ook liggend op je buik uitgevoerd worden. De Kleine Boeddha beschikt over een tafel met een uitsparing voor je buik (en je borsten). Samen kan bepaald worden hoeveel druk je prettig vindt om te ervaren tijdens de massage.

Ook kun je kiezen uit een frisse olie met mandarijn, een ontspannende olie met lavendel of een geurloze olie (amandel-, sesam- of druivenpitolie)