Algemene voorwaarden

1. Eigen risico en aansprakelijkheid:

1.1 De deelnemer volgt de lessen/massages op eigen risico. Indien de deelnemer en/of zijn of haar baby onder medische behandeling is neemt hij/zij contact op met behandelaar over het volgen van yogalessen/massages. Dit geldt ook voor deelnemers en/of zijn of haar baby die een operatie hebben ondergaan of chronische klachten hebben.
1.2 De Kleine Boeddha kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventueel opgelopen letsel.
1.3 Bij zwangerschap, ziekte of andere klachten dient u de yogadocent en/of masseur vóór aanvang van de les/massage te informeren.
1.4 De Kleine Boeddha is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal en schade van persoonlijke eigendommen.

2. Lidmaatschap en betaling:

2.1 Na inschrijving betaalt de deelnemer het cursusbedrag per lesblok (tenzij anders overeengekomen). Het cursusbedrag de geldigheidsduur worden voorafgaand aan de cursist bekendgemaakt.
2.2 De deelnemer dient vooraf contant te betalen. Dit geldt ook indien een bepaald aantal losse lessen overeengekomen is.
2.3. Wanneer een betalingsachterstand is ontstaan dan kan de toegang tot de les worden ontzegd.

3. Annulering en restitutie van gemiste lessen:

3.1 Lessen, massages en workshops dienen ten minste 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Indien minder dan 24 uur van te voren wordt afgemeld wordt 50% van de overeengekomen prijs in rekening gebracht.
3.2 Restitutie van lesgeld voor gemiste lessen is niet mogelijk.
3.3 Gemiste lessen kunnen in overleg ingehaald worden. In geval van langdurige ziekte kan in overleg een uitzondering gemaakt worden.

4. Wijzigingen:

4.1 De Kleine Boeddha behoudt zich de vrijheid om de Algemene Voorwaarden te wijzigen. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd en ontvangen desgevraagd een nieuw exemplaar. De meest recente versie is te vinden op de website.
4.2. De Kleine Boeddha behoudt zich de vrijheid om cursusbedragen, -tijden en -data te wijzigen. Deelnemers worden hiervan tijdig op de hoogte gesteld. Indien een deelnemer het met de wijziging niet eens is, dan kan de deelnemer opzeggen per ingangsdatum van de wijziging. De cursist dient wel aan alle voorgaande betalingsverplichtingen te hebben voldaan.

 

 

 

 

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑