Je baby masseren vanaf de geboorte

Hoewel Shantala babymassage pas 6 weken na de geboorte mag worden toegepast, zijn er ook massagetechnieken die al direct vanaf de geboorte gebruikt kunnen worden. Deze eenvoudige technieken zijn zeer zacht en fijn voor je baby. Daarnaast kan het als ouder ook fijn zijn om wat houvast te hebben in concrete technieken. Zeker als er al zoveel (nieuwe) dingen op je af komen.

Naast massagetechnieken (o.a. de polariteitsmassage) is er ook aandacht voor hoe je je kindje basisbevestigend kunt dragen. De in deze cursus geleerde massagetechnieken kun je uiteraard gewoon blijven toepassen zolang als je kindje en jij het fijn vinden! 

Als je baby dan nog lekker in je buik zit wordt er geoefend op een pop. Aan te raden is om de cursus niet voor de 34e zwangerschapsweek te volgen, omdat er anders te veel tijd zit tussen het geleerde in de cursus en het kunnen toepassen op je kindje.

Ook als je al bevallen bent, maar je kindje is jonger dan 6 weken, of je kindje is zeer prikkelgevoelig kan je de cursus volgen. Twijfel je? Schroom niet om contact op te nemen!

Deze privé cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van 45-60 minuten en een beeldbelmoment. Wanneer je de cursus tijdens je zwangerschap hebt gevolgd is het beeldbelmoment nadat je bevallen bent. 

Cursustijd:
In overleg, ook in de avonden en weekenden.
Bij interesse stuur een e-mail naar info@dekleineboeddha.nl of een whatsapp of bel naar 06 133 089 40.

  

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑